5 neverovatnih činjenica o samolepljivim SUMMA tapetama

5 neverovatnih činjenica o samolepljivim SUMMA tapetama koje kada pročitate više se nećete dvoumiti ni sekunde, evo i zašto

1. SAMOLEPLJIVE TAPETE PRETVARAJU PODLOGE u luksuz za jedno popodne

Mermer, granit, drvo luksuzne su teksture koje koštaju mnogo novca. Magičnim štapićem zvanim SUMMA 3D tapeta garantujemo dugotrajan i neprikosnoven efekat u odnosu na bilo koji materijal u ovom cenovnom rangu i to na celom svetu.

Najbolje od svega, nema majstora, nema teških ploča, bušenja i rušenja, uz kafu i dobro društvo za jedno popodne možemo zidu dati savršen i luksuzan izgled. 

Pusti video zapis
Pusti video zapis

2. Samolepljive tapete u bukvalnom smislu podižu toplinu doma na viši nivo, pogledajte video snimak zašto

Uradili smo jedan “wauu” test, na kome smo ustanovili precizno koliko je samolepljiva tapeta dobra u čuvanju energije. 

Naime na jedan deo staklene podloge smo stavili samolepljivu tapetu, drugi smo ostavili prazan. Namestili smo tajmer i kamere da snimimo šta će se dešavati. Na podloge smo stavili po kocku leda, iste veličine, zatim smo upalili fen da duva u kocku i merili kojom brzinom će se otopiti led na samolepljivoj tapeti i onaj bez nje. Test je trajao 30 minuta, a video ovog testa možete pogledati ovde.

Rezultat je izuzetan! Kocka bez samolepljive tapete je istopljena skroz na skroz, a ona na samolepljivoj tapeti se za to vreme otopila samo 30%. Ušteda energije u našem domu funkcioniše po istom principu, spoljne zidove obložićemo SUMMA 3D panelima većeg volumena i na razlici u računima za električnu energiju, dugoročno obezbediti značajne uštede. 

Ravnomernija upotreba klime leti ili grejanja tokom zime, čini da u vreme masovnih poskupljenja ipak imamo način da ublažimo posledice koje inflacija i poskupljenja donose.

Godišnje doba nas ne sprečava da budemo odgovorniji prema novcu, zar ne?

3. Samolepljiva tapeta povećava cenu stana rapidno

Ako se bavite izdavanjem stanova, samolepljiva tapeta je vaš zec iz šešira. Puno je faktora koju utiču na potencijalnog stanara da li će se odlučiti ili ne. Lokacija, veličina stana, cena, mesečne režije, ali često zakupodavci zanemare jednu od najvažnijih stavki, a to je: Kako izgleda stana iznutra?

Ipak, neko traga za svojim trenutnim domom, a malo je osoba kojoj unutrašnje uredjenje ne utiče na odluku da li će se odlučiti baš za naš stan. SUMMA 3D tapete pružaju nesvakidašnji doživljaj  i ako postoji neki jednostavan detalj koji može da prevagne u našu korist, onda je to sigurno upečatljiv zid.

Ako bivamo mudriji i spretniji od konkurencije, možemo za malo truda i novca postići uredjenje koje ima toplinu, dušu, stil i time zauzeti položaj koji nas sigurno vodi do pobede. 

Pusti video zapis
Play Video about 3D tapete model metal pločice prikaz u kupatilu.

4. SAMOLEPLJIVE TAPETE OMOGUĆAVAJU renoviranje kupatila bez rušenja i majstora

Kada pomislimo na renoviranje kupatila, setite se samo šta vam prvo padne na pamet. Da, da i nama isto. Bez brige, ovaj put nema lupanja pločica, 12 dana kupanja kod komšije i kafenisanja sa majstorima. Transformisaćete kupatilo uz samo par alata i dobrim odabirom samolepljive tapete za kupatilo. 

Zaista je više nego lako, a najbolje od svega ne morate biti majstor da ovo sami uradite. Uz naše konkretne smernice i uputstva, već za jedan dan možete imati novi i osvežen izgled kupatila. 

5. UZ SAMOLEPLJIVE TAPETE reč održavanje, postaje “prebrisati”

Ah to održavanje.. Kada bi samo postojalo neko zamensko rešenje da se zauvek rešimo čišćenja bilo bi sjajno. Elm dok to ne bude, budimo praktični i sa najmanje energije postignimo najbolje rezulatate. 

Prednost samolepljivih tapeta jer su veoma otporne na habanje, fleke, vodootporne su i zato njihovo održavanje zahteva samo ih povremeno prebrisati i tako ih održavati besprekorno čistim. 

Kao staklo. To je sve.

Play Video about 3D tapete model metal pločice prikaz u velikoj kuhinji.