Home

Samolepljive tapete, magični štapić za transformisanje prostorija

Biranje samolepljivih tapeta može da bude teško, mi ćemo ga učiniti jednostavnim, zabavnim i bez trunke stresa, uz brzu podršku za sva pitanja.

Updated: 12.01.2023.

Dragi ljubitelji uredjivanja, kliknuli ste na pravo mesto

Čeka vas mnogo primera, slika, video materijali kako se montiraju uživo, kompletna ponuda, kao i odgovor na svako vaše pitanje.

Takodje ima mnogo konkretnih razloga zašto su samolepljive tapete najefektivnije rešenje za podloge u današnjici.

Ne želite ništa da propustite, pratite stranicu do kraja i zajedno ćemo napraviti najbolji izbor za vas. Obećavamo

Firma VGlobe je ekskluzivni uvoznik svih vrsta tapeta za Vaš dom.

Samolepljive tapete vole sve vrste podloga, hajde da pronadjemo onu koja vas zanima

 Nije loše napomenuti da pogledate i ostale kategorije koje imamo u ponudi, jer možda se baš tu krije dezen koji je vaš idealan izbor

Samolepljive tapete za zid sa motivima apstraktne prirode. Summa tapete

Tapete za zid 

3D samolepljive tapete 

Samolepljive tapete za kuhinju sa motivima terazzo dekoracije. Summa tapete

Tapete za kuhinju 

Tapete za kupatilo 

Fototapete 

Dečije tapete 

5 neverovatnih činjenica o samolepljivim tapetama koje kada pročitate više se nećete dvoumiti ni sekunde, evo i zašto

1. Samolepljive tapete pretvaraju podloge u luksuz za jedno popodne

Mermer, granit, drvo, i bilo koje druge luksuzne teksture koje koštaju mnogo novca, možemo zameniti magičnim štapićem zvanim samolepljiva tapeta. Izuzetno rešenje za transformaciju podloge u luksuz, po ceni mnogo povoljnijoj nego što koštaju navedeni materijali.

Najbolje od svega, nema majstora, nema teških ploča, bušenja i rušenja, uz kaficu i dobro društvo za jedno popodne ćete vašem zidu dati savršen i luksuzan izgled. 

2. Samolepljive tapete u bukvalnom smislu podižu toplinu doma na viši nivo, pogledajte video snimak zašto.

Uradilo smo jedan “wauu” test, na kome smo ustanovili precizno koliko je samolepljiva tapeta dobra u čuvanju energije. 

Naime na jedan deo staklene podloge smo stavili samolepljivu tapetu, drugi smo ostavili prazan. Namestili smo tajmer i kamere da snimimo šta će se dešavati. Na podloge smo stavili po kocku leda, iste veličine, zatim smo upalili fen da duva u kocku i merili kojom brzinom će se otopiti led na samolepljivoj tapeti i onaj bez nje. Test je trajao 30 minuta, a video ovog test možete pogledati ovde.

Rezultat je izuzetan. Kocka bez samolepljive tapete je istopljena skroz na skroz, a ona na samolepljivoj tapeti se za to vreme otopila samo 30%, tako je ne 30% sporije, već se otopila pod istim pritiskom fena samo 30%. 

3. Samolepljiva tapeta povećava cenu stana rapidno

Ako se bavite izdavanjem stanova, samolepljiva tapeta je vaš zec iz šešira. Puno je faktora koju utiču na potencijalnoog stanara da li će se odlučiti ili ne. Lokacija, veličina stana, cena, mesečne režije, ali često izdavaoci zanemare jednu od najvažnijih stavki, a to je izgleda stana iznutra.

Ipak neko traga za svojim trenutnim domom i prosto ne postoji osoba kojoj unutrašnje uredjenje ne utiče na odluku da li uzima ili ne. 

Ako ste mudriji i spretniji od konkurencije, možete za malo truda i novca postići uredjenje koje ima toplinu, dušu, stil, i tim faktorima drastično povećati verovatnoću da se klijent za vas odluči. 

4. Samolepljive tapete omogućavaju renoviranje kupatila bez rušenja i majstora

Kada pomislimo na renoviranje kupatila, setite se samo šta vam prvo padne napamet. Da i nama isto, bez brige ovaj put nema lupanja pločica, 12 dana kupanja kod komšije i kafenisanja sa majstorima. Transformisaćete kupatilo uz samo par alata i dobrim odabirom samolepljive tapete za kupatilo. 

Zaista je više nego lako, a najbolje od svega ne morate biti majstor da ovo sami uradite. Uz naše konkretne smernice i uputstva, već za jedan dan možete imati novi i osvežen izgled kupatila. 

5. Reč održavanje, postaje "prebrisati" uz samolepljive tapete

Ah to održavanje.. Kada bi samo postojalo neko zamensko rešenje da se zauvek rešimo čišćenja bilo bi sjajno. Elm dok to ne bude, budimo praktični i sa najmanje energije postignimo najbolje rezulatate. 

Prednost samolepljivih tapeta jer su veoma otporne na habanje, fleke, vodootporne su i zato njihovo održavanje zahteva samo ih povremeno prebrisati i tako im održavati konstantan sjaj. 

To je sve

Pogledajte kako stari oštećeni zid, postaje nov, za manje od sat vremena bez majstora i nereda

Za više ovakvih videa posetite naš YouTube kanal 

 

Za sve informacije o samolepljivim tapetama, pitanja i nedoumice, budite slobodni da nas kontaktirate - ODGOVARAMO ODMAH

064 – 341 – 9993