Kako povećati cenu stana?

Izdavanje stana danas može biti vrlo profitabilno. Potražnja stanova nikad nije bila veća ali cena zavisi od mnogo faktora. Grad, lokacija, povezanost dosta diktiraju ali najbitnije je uređenje.
Uređen stan se uvek izdaje brže i skuplje od lošijeg stana. Renoviranje može biti jako skupo pa se ljudi često pitaju da li je vredno ulaganja.

Ako želite da zaradite od izdavanja, nemojte gubiti nadu. To je moguće i ne košta puno. Dekoracija tapetama je pravo rešenje za vas. 3D tapete su odlične za dekorisanje zidova i plafona, a specijalne folije su odlične za pločice i podove.

Tapete za dnevni boravak

3D Tapete Soft Roll za dnevnu sobu

Dnevna soba je prostorija u kojoj provodimo veći deo dana. Ona je prva na pregledu kada budući stanari dođu da gledaju stan. Zato dnevna soba mora biti ušuškana, topla i prijatna za boravak.
3D tapete su idealne u ovakvim situacijama. Pored dekorativnog svojstva odlične su kao termoizloacija. 3D tapete čuvaju toplotu, prekrivaju oštećenja, prljavštinu i neravnine. U ovom slučaju za zid smo izabrali 3d tapete Soft roll. Oštećenja na vratima prekrila je 3d tapeta Imitacija drveta – siva.

Tapete za kuhinju

3D Tapete za kuhinju

Kuhinja je još jedana prostorija na koju mnogi obraćaju pažnju. Renoviranje kuhinje je jedna od skupljih operacija. Pored bele tehnike potrebno promeniti pločice i frontove kuhinje. Sa tapetama to nije potrebno. Tapete iz našeg asortimana idealno rešenje za prekrivanje starih istrošenih pločica i frontova. Novi zidovi, podovi i nekoliko detalja stvoriće kuhinju iz snova. A svako je spreman da plati veću cenu zarad boljeg konfora.

Tapete za kupatilo

3D Tapete za kupatilo

Najzad, došli smo i do kupatila. Najskuplje prostorije za renoviranje u mnogim stanovima. Kod kupatila je važno da bude čisto, svetlo i toplo. Iz tog razloga smo stare pohabane pločice i potamnele fugne prekrili samolepljivim tapetama. Samolepljive tapete mogu biti u različitim bojama i dezenima. Napravljene su od PVC-a, otporne su na vodu, a njihovo održavanje je jednako održavanju epoxy podova. 

Videli ste kako je stan izgledao pre i posle adaptacije. Kompletno uređivanje su uradili sami vlasnici bez majstora. Uređivanje je trajalo manje od nedelju dana, a prašine gotovo uopšte nije bilo. Iskorišćen je stari nameštaj za kuhinju, nekoliko paleta i dasaka, stari sanduk i par povoljnih polica iz IKEA. Kompletno uređivanje ovog stana je koštalo nešto više od 2000e, a sada ga izdaju za 300e mesečno. To znači da će uložen novac povratiti za nekih 6 meseci i nakon toga zarađivati tri puta više nego pre renoviranja.

Video o uređenju ovog stana možete pogledati na našem YouTube kanalu.