Uskoro stiže!

Folije za stakla na prozorima i vratima sa UV zaštitom

Ogledalo folije sa UV zaštitom štite od zračenja i znatiželjnih pogleda. Preko dana pružaju 99% zaštite, dok preko noći ipak ne zaboravite da navučete zavese, ukoliko želite da i dalje budete zaštićeni od pogleda sa spoljne strane.

Pružaju ugodnu temperaturu i privatnost tokom dana, dok istovremeno omogućavaju uživanje u predivnom pogledu iznutra.

Postavljaju se sa unutrašnje strane, pomoću vode i sapuna.

 

1,499 RSD1,799 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Samolepljive folije za staklo

Folije za stakla na prozorima i vratima su dizajnirane da reflektuju deo toplote nazad napolje, smanjujući tako većinu infracrvenih i UV štetnih sunčevih zraka koji ulaze kroz staklo prozora. Samolepljive folije za stakla dimenzija 60 cm x 200 cm i 90 cm x 200 cm garantuju prijatnu i svežu temperaturu u prostoriji tokom leta.

Folija za prozore štiti enterijer i pruža privatnost

Folije za prozore štite dragocene komade nameštaja i unutrašnje dekoracije od izbledelosti. Pored značajnog doprinosa u zaštiti od štetnih sunčevih UV zraka, folija za zatamljivanje stakla ima dizajn tamnog prozora koji omogućava privatnost tokom dana. Spoljašnji posmatrači će imati poteškoće da vide unutrašnjost prostora, čime se obezbeđuje privatnost i osećaj sigurnosti. Međutim, važno je napomenuti da se efekat zatamnjenog stakla gubi kada je unutrašnje svetlo jače od spoljašnjeg.

Folija za zatamnjene prozore i stvaranje hladovine

Folija za zatamnjivanje stakla nudi brojne dodatne benefite osim zaštite od sunčevog zračenja i privatnosti.

  • Jedan od tih benefita je stvaranje efekta zatamnjenja i pružanje prijatne hladovine u prostoru.
  • Folija za staklo, može smanjiti intenzitet svetlosti koja ulazi u dom ili kancelariju, stvarajući prijatnu atmosferu i osećaj udobnosti.
  • Zahvaljujući zatamnjenom efektu, folija takođe pruža zaštitu od prekomernog blještavila, čime smanjuje odsjaj i olakšava gledanje televizora, rada na računaru ili bilo koje druge aktivnosti koja zahteva smanjenu svetlost.

Samolepljive i vodootporne folije za staklo se lako postavljaju i održavaju

Samolepljivi dizajn omogućava samostalno postavljanje folije na prozor, bez potrebe za majstorima. Pored toga, folije za stakla su vodootporne, izuzetno su izdržljive i dugotrajane, te pružaju dugoročnu zaštitu i estetski izgled koji će trajati godinama.

Bez lepka i statičkog prijanjanja, folija se može lako ukloniti bez ostavljanja tragova ili oštećenja stakla. Održavanje folije je jednostavno – možete je očistiti vodom i blagim deterdžentom kako biste održali njen sjaj i efikasnost tokom vremena.

Dodatne informacije

Dimenzije:

,

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Folije za stakla na prozorima i vratima sa UV zaštitom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *