Korektor za zid – Efikasno saniranje oštećenja na zidovima

Korektor za zid sa valjkastom četkom je izuzetno praktičan proizvod koji nam omogućava da lako očuvamo lepotu i sjaj naših zidova. Ovaj korektor je namenjen za popravke malih mrlja ili osveženje boje na zidu koji sadrži tragove oštećenja i nečistoća.

750.00 RSD

Šifra proizvoda: #A06 Kategorija:

Opis

Korektor za zid sa valjak četkom

Korektor za zid sa prilagodljivom belom bojom za reparaciju zida pruža brza, efikasna i ekološki prihvatljiva rešenja za uredan dom. Osim toga, njegova kompaktna veličina i brzo sušenje čine ga praktičnim alatom za sve projekte u kući.

Kako popraviti oštećen zid?

Jedan od ključnih benefita korektora za zid je njegova sposobnost maskiranja mrlja i nepravilnosti na zidovima. Bez obzira da li su to mrlje od vlage, ogrebotine ili tragovi olovkom, ovaj proizvod će ih učiniti gotovo nevidljivima. Vaši zidovi će izgledati kao da su upravo postavljeni.

Ekološki prihvatljivi materijali

Korektor za zidove koristi ekološki prihvatljive materijale, bez štetnih hemikalija ili neprijatnih mirisa. To znači da se može bezbrižno koristiti bilo gde u domu, znajući da ne nanosimo štetu ni svojim zidovima ni okolini.

Mrlje na zidu nestaju za nekoliko minuta

Jedna od glavnih prednosti korektora za reparaciju zidova je brzo sušenje. Nakon nanošenja, proizvod će se osušiti za samo nekoliko minuta. Za efikasnije rezultate sačekati 3 minuta i ponoviti nanošenje.

Jednostavno sanirane pukotine na zidu

Korektor za zid je dizajniran tako da ga bilo ko može koristiti, bez obzira na nivo iskustva. Nema potrebe za pozivanjem profesionalaca ili majstora. Ovaj proizvod nam omogućava da sami obavimo popravke i ulepšavanje zidova, štedeći vreme i novac.

Koraci za Upotrebu

1. Prvo, upotrebite papirni ubrus ili krpu da biste uklonili nečistoće poput prašine i masnih mrlja sa zida.
2. Otvorite čep boce, istisnite boju i pređite valjkom po zidu.
3. Nakon upotrebe, ako pokrivenost nije savršena, sačekajte 3 minuta i ponovite nanošenje nekoliko puta kako biste postigli željeni efekat.
4. Četkicu lako možete skinuti radi čišćenja za narednu upotrebu.

 

Specifikacije:

Boja: bela
Zapremina: 120g

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Korektor za zid – Efikasno saniranje oštećenja na zidovima“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *