Samolepljive lajsne za zidove – Bela

Samolepljive lajsne za zidove funkcionišu po istom principu kao 3D tapete. Lako se održavaju i postavljaju bez dodatnih troškova.

Dimenzije: 235cm x 8cm x 0.8cm
Materijal: Polietilenska pena

 

Cena se odnosi na jednu lajsnu.

599 RSD

23 na zalihama

Šifra proizvoda: #110 Kategorija:

Opis

Samolepljive Ukrasne Lajsne Za Zidove

Samolepljive lajsne za zidove predstavljaju odlično rešenje za uglove i spojeve, te se svojim raznovrsnim dizajnom i bojama uklapaju u svaki enterijer, stvarajući harmoničan i elegantan izgled u prostoru.

Upotrebom ovih lajsni, ne samo da ćete sakriti neugledne ivice i spojeve, već ćete dodati i interesantan vizuelni element u prostor.

Ukrasne Lajsne Za Zidove

Ukrasne lajsne za zidove funkcionišu na istom principu kao i 3D samolepljive tapete. One su samolepljive i lako se postavljaju bez potrebe za majstorima i dodatnim troškovima.

Dekorativne Lajsne i Njihova Primena

Dekorativne lajsne dolaze u dimenzijama 235cm x 8cm x 0.8cm, što im omogućava da se uklope u različite prostore u enterijeru. Izrađene su od polietilenske pene, što ih čini fleksibilnim i izdržljivim. Ova vrsta materijala omogućava lako savijanje i prilagođavanje lajsni prema površinama na koje se lepe, a pritom se veoma lako i jednostavno održavaju, pružajući besprekoran završni izgled.

 

Dimenzije: 235cm x 8cm x 0.8cm

Cena se odnosi na jednu lajsnu.