Samolepljive lajsne za zidove – Mermer

Samolepljive lajsne za zidove se odlično uklapaju u uglove i spojeve. Funkcionišu po istom principu kao 3D tapete, te se lako postavljaju i održavaju, bez majstora i dodatnih troškova.

Dimenzije: 235cm x 8cm x 0.8cm
Materijal: Polietilenska pena

 

Cena se odnosi na jednu lajsnu.

399 RSD

52 na zalihama

Šifra proizvoda: #120 Kategorija:

Opis

Ukrasne Lajsne Za Zidove

Samolepljive lajsne za zidove predstavljaju elegantno i praktično rešenje za ukrašavanje enterijera. Ove lajsne ne samo da skrivaju neugledne ivice i spojeve, već dodaju i interesantan vizuelni element u prostoru.

Dekorativne Zidne Lajsne

Samolepljive ukrasne lajsne za zidove funkcionišu na principu jednostavnog lepljenja, slično kao 3D samolepljive tapete. Njihova primena je jednostavna, što znači da ne zahteva angažovanje majstora i dodatne troškove.

Poliuretanske Lajsne Za Zidove

Poliuretanske lajsne za zidove dolaze u različitim dizajnima i bojama, te se lako uklapaju u svaki enterijer. Dimenzije ovih lajsni su 235cm x 8cm x 0.8cm, što omogućava prilagođavanje različitim površinama u unutrašnjem prostoru. Izrađene su od fleksibilne i izdržljive polietilenske pene, što olakšava savijanje i prilagođavanje površinama na koje se lepe.

Polietilenska pena omogućava jednostavno održavanje lajsni, čineći ih otpornim na prljavštinu i vlagu. Osim toga, lako se čiste i održavaju, pružajući prostoru besprekoran i elegantan izgled.

Cena Ukrasnih Lajsni Za Zidove

Cena ukrasnih lajsni se odnosi na jednu lajsnu dimenzija 235cm x 8cm x 0.8cm, što je idealno za većinu prostorija u domu ili poslovnom prostoru. Ova investicija donosi dugoročne estetske i praktične benefite, čineći vaš prostor harmoničnim i elegantnim.

 

Dimenzije: 235cm x 8cm x 0.8cm

Cena se odnosi na jednu lajsnu.