Vodootporna pasta za izolaciju

Pasta za izolaciju je jedinstveni proizvod koji se koristi za popunjavanje pukotina i šupljina u zidovima, plafonima, ili podovima. Može se koristiti u kući ili drugim objektima koji su izloženi različitim vremenskim uslovima. Ova pasta je izrađena od specijalnih materijala koji pružaju izuzetnu zaštitu od vlage.

Pakovanje: 300g/500g

999 RSD2,998 RSD

Šifra proizvoda: - Kategorija:

Opis

Vodootporna providna pasta za izolaciju – pogodna za sve površine

Vodootporna pasta za izolaciju je jedinstveni proizvod koji se koristi za popunjavanje pukotina i šupljina u zidovima, plafonima, ili podovima. Može se koristiti u kući ili drugim objektima koji su izloženi različitim vremenskim uslovima. Ova pasta je izrađena od specijalnih materijala koji pružaju izuzetnu zaštitu od vlage.

Kako se nanosi izolaciona pasta?

Izolaciona pasta se lako nanosi i brzo se suši, što omogućava jednostavno i efikasno zatvaranje pukotina i šupljina u zidovima i drugim površinama. Osim toga, ova pasta pruža izvrsnu toplotnu izolaciju, što znači da će vaš dom ostati topao tokom zime, a hladan tokom leta.

Opšte smernice koje treba pratiti prilikom postavljanja izopaste su sledeće:

 1. Priprema površine: Pre nanošenja paste, površina koja se obrađuje treba da bude čista i suva. Uklonite svu prašinu, prljavštinu, masnoću i ostatke boje ili lepka sa površine.
 2. Priprema paste: Dobro promešajte pastu pre nanošenja kako bi se osiguralo da su svi sastojci dobro sjedinjeni.
 3. Nanošenje paste: Pastu nanesite na površinu u tankom sloju.  Za manje pukotine, možete koristiti četku ili špahtlu za nanošenje paste, dok se za veće površine može koristiti valjak.
 4. Sušenje paste: Pasta za izolaciju obično se brzo suši, za svega par sati, ali vreme sušenja može varirati u zavisnosti od količine nanesene paste i uslova okoline. Sačekajte da se pasta u potpunosti osuši pre nego što dodirnete obrađenu površinu.
 5. Dodatno nanošenje: Ako je potrebno, ponovite postupak nanošenja paste kako biste postigli željenu debljinu i efekat izolacije.

Na koje se sve materijale može nanositi pasta za izolaciju?

Jedna od najvećih prednosti paste za izolaciju je što se može koristiti na različitim materijalima, uključujući:

 • beton
 • ciglu
 • gips
 • drvo
 • metal

To znači da se može primeniti u gotovo svakoj situaciji, bilo da je u pitanju renoviranje postojećeg prostora ili gradnja nove kuće.

Ako tražite jednostavan i efikasan način za saniranje oštećenja, pasta za izolaciju je sjajno rešenje.

Dodatne karakterisitke paste za izolaciju

 • Postojanost  – kada se postavi, izolaciona pasta se veoma lako i brzo vezuje za površinu. Zbog toga ima dugi vek trajanja, te može ostati fiksirana mesecima, pa čak i godinama
 • U potpunosti bezbedan proizvod za korišćenje – pasta za izolaciju ne sadrži teške hemikalije, neutralnog je mirisa , te je možemo koristiti bez brige
 • Potpuna hidroizolacija – za bilo kakva oštećenja i pukotine, dovoljno je da nanesete tanak sloj providne vodootporne paste

Pakovanje: 300g/500g

Dodatne informacije

Gramaža:

300g, 500g

Količina:

1 KOM, 2+1 gratis

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vodootporna pasta za izolaciju“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *