Renoviranje kupatila bez majstora i rušenja

Tapeta za kupatilo

Summa Tapete od ove godine u svom asortimanu ima i specijalne tapete za kupatilo. Ovo inovativno rešenje tapeta namenjeno je za sve površine u kupatilu, uključujući i pod. 

Summa tapete su postale brend koji je usko specijalizovan za tapete. Pored već poznatih 3D tapeta za zidove, sada u asortimanu nude i podne nalepnice, odnosno tapete za podove.
Tapete za podove su visoko kvalitetne, laminirane, samolepljive tapete otporne na vodu i habanje. Idealne za ulepšavanje površina u kupatilima. 

Tapete za kupatilo
Podne nalepnice za kupatilo

Tapete za kupatilo, odnosno podne folije su napravljene od samolepljive štampane PVC folije. Štampaju se u različitim dezenima i laminiraju specijalnom providnom folijom visoke tvrdoće i otpotnosti. Ovaj „sendvič“ sistem tapete obezbeđuje elastičnost i visoku otpornost, tako da savršeno prijanja na skoro sve pločice.

Tapete za kupatilo su idealno rešenje za brzo renoviranje jer ne zahtevaju lupanje pločica, nekoliko dana rada više majstora i velike troškove.

Tapete za kupatilo se postavljaju skoro na isti način kao i sve druge samolepljive tapete. Dovoljno je samo lepo započeti lepljenje i postepeno uklanjati zaštitnu foliju. Specijalnom špaklicom redom istisnuti vazduh i tapete su postavljene.

Još jedna prednost tapeta za kupatilo je u tome što prekrivaju i fugne. Jednobrazna površina tapete obezbeđuje glatku površinu preko celog poda pa se prljavština više neće „hvatati“ na fugnama kao pre. Pored dobrog izgleda kupatila, uštedećete i vreme koje ste ranije trošili na čišćenje.

Samolepljive folije za kupatilo

Ovaj način renoviranja je idealan ako ne živite u vašem stanu, a vaš stanodavac nema isti ukus za estetiku kao vi. Ako imate stan u vlasništvu i želite da ga dodatno “našminkate” kako bi izvukli što bolju zaradu, onda su ove tapete idealno rešenje. Dobre su ako trenutno nemate dovoljno para za renoviranje kupatila, a užasno vas nerviraju stare ishabane pločice.

Na našem YouTube kanalu možete pogledati kratko objašnjenje kroz video montaže tapeta za kupatilo.