SUMMA TAPETE U ENTERIJERU

SUMMA tapete su koncipirane tako da se bez prethodnog znanja mogu zalepiti na zidove, pločice, plafone i nameštaj u svim prostorijama bilo našeg doma ili poslovnog prostora.  Za razliku od svih ostalih sličnih materijala, struktura SUMMA tapeta omogućava da se postave i na hrapave kao i zakrivljene površine. Savršeno rešenje su za brzu i efektnu transformaciju bilo čega i to bez dodatnih troškova, nereda, čekanja slobodnih termina preokupiranih majstora… 

Više o tapetama u enterijeru pročitajte na našem blogu.

JEDNOSTAVNA MONTAŽA

Dizajn SUMMA tapeta odlikuje i najjednostavnija montaža u usporedbi sa bilo kojim sličnim materijalom za oblaganje zidova. Najpogodnije su za ravne površine ali njihova fleksibilna struktura omogućava da se postave i na zakrivljene površine kao i bezbroj kreativnih kombinacija.

Par jednostavnih trikova o montaži SUMMA tapeta pročitajte na našem blogu.

TERMOIZOLACIJA

Trodimenzionalne SUMMA samolepljive tapete iz našeg asortimana su termoizolacione. Njihova ispuna je od polietilenske pene koja u sebi ima vazdušne mehuriće, a poznato je da je vazduh najbolji izolator. U zavisnosti od debljine tapete zavisi i njihova izolaciona sposobnost.

Termoizolacija je jako bitna zato što sprečava pojavu buđi i time stvara zdraviji prostor za boravak, štedi energiju, a time i vaš novac.

Više o termoizolaciji pročitajte na blogu.

JEDNOSTAVNO ODRŽAVANJE

Zaboravite na ribanje i korišćenje jakih i nezdravih proizvoda za čišćenje i na taj način sačuvajte vaše vreme, zdravlje i okolinu.

 

Završni sloj SUMMA tapeta je dizajniran tako da se prljavština ne zadržava. Glatkoća završnog mat filma i vodootpornost omogućava jednostavno održavanje, a to znači da se fleke skidaju nakvašenom krpom.

 

Sve o super lakom održavanju tapeta pročitajte na našem blogu.

Da li su 3d tapete ekološke? DA!!!

Da li ste znali da je proizvodnja premaza, lakova i lepkova među najvećim zagađivačima na svetu? Verovatno ste znali, ali nikada o tome niste razmišljali kada ste planirali da renovirate neki prostor.

 

Ukrasite prostor tapetama i na taj način sačuvajte vaše zdravlje, vazduh i dragu nam planetu.

ZVUČNA IZOLACIJA

Čuli ste za “eho”. To je refleksija zvuka koju čujemo sa malim zakašnjenjem. On nastaje kada se zvučni talasi odbiju od čvrste ravne površine.

  Baš zbog toga, često smo imali prilike da vidimo na zidovima nekih improvizovanih studija kartone od jaja. Zaboravite na to! Samolepljive 3D tapete, sa realnom trećom dimenzijom, su reljefne i odbijaju zvuk neravnomerno, čime smanjuju njegovu moć. Zato su naše tapete idealne kada ne želite da vas čuju komšije.

 

O zvučnoj izolaciji čitajte na blogu.

zvucna izolacija